Schilderwerken

Davy Poppe verzorgt zowel uw schilderwerken binnen als buiten. Binnen zijn dat niet alleen muren en plafonds maar ook ramen en deuren. Buiten gaat het om gevels, dakgoten, ramen en deuren.

Davy Poppe gebruikt alleen kwalitatieve merken die een prima resultaat garanderen als ze volgens de regels van de kunst aangebracht worden. Wellicht kent u enkele van de gebruikte merken: Herbol, Matthijs, Trimetal, Sikkens en Sigma. Deze merken hebben geen geheimen voor me. Ik weet dus perfect welk merk ik in welke omgeving en bij welke klant moet toepassen. Want elk merk heeft zijn sterktes om te gebruiken in bepaalde ruimtes.

Via opleidingen blijf ik op de hoogte van nieuwe technieken en trends.  Earthcote is één daarvan!.  Is gemaakt uit gerecycleerd materiaal.
Het resultaat is erg apart met een superwarme uitstraling.

Ook de techniek van het kaleien beheers ik goed. Kaleien is een kalktechniek die vroeger op boerderijen toegepast werd. De gebruikte kalkverf bevat kleine zandkorrels die voor het typische uitzicht zorgen.

Ik vindt het heel belangrijk om aan een goede prijs-kwaliteitverhouding te werken, een goede service te bieden en altijd alles proper en perfect af te werken. Ook na de werken blijf ik voor u bereikbaar en beschikbaar.

Informatie en referenties hieromtrent kunnen te allen tijde opgevraagd worden via onze contactpagina.Davy Poppe - schilderwerken  - Berlare Davy Poppe - schilderwerken  - Berlare Davy Poppe - schilderwerken  - Berlare Davy Poppe - schilderwerken  - Berlare Davy Poppe - schilderwerken  - Berlare Davy Poppe - schilderwerken  - Berlare
top